Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2022 13:12 - Носенето на кожено яке също може да бъде изискано и небрежно
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 120 Коментари: 0 Гласове:
0



Когато става въпрос за незаменим съвпадащ артефакт в началото на пролетта, това трябва да е кожено яке с твърда материя и свободна кройка.Според повечето хора хората, които носят кожени якета, трябва да са готини и красиви. Въпреки това можем да съчетаем и с ежедневни, намаляващи възрастта или изящни и елегантни тоалети. Ако нямате вдъхновение за съчетаването на кожени якета, може да пожелаете да разгледате следните осем комплекта съвпадащи демонстрации, всяка със собствен чар и красота.

01

1. Кожено яке + широки панталони

За да се каже, че най-достойният артикул за носене след пролетта, това трябва да бъде кожено яке.Това черно кожено яке със средна дължина с обикновен дизайн приема свободна версия, която също може да бъде смело контролирана от момичета с леко дебело тяло.

След като младото момиче облече черното кожено яке, освен усещане за красота, тя носи и нотка на изтънченост и ретро атмосфера.Тя избра светъл пуловер с вратна врата с флорален копринен шал за вътрешния слой, който е ретро и модерно, съчетано с външния профил кожено яке.Якето никак не е старомодно.

Долната част на тялото е черно-бял кариран панталон с висока талия с широки крачоли. Съвпадението на цветовете на горната и долната част на тялото има известна степен на координация. За разлика от свободните елементи на горната и долната част на тялото, цялостната форма изглежда особено грациозен, модерен и намаляващ възрастта.

Освен че се съчетават с карирани панталони, кожените якета се съчетават добре и с широки панталони с висока талия. Този сиво-черен костюм с широки панталони има гладка линия на шиене на повърхността, което е визуално привлекателно. Ефектът на дълги крачоли , а този панталон използва широки панталони, които могат да покриват определена горна част, което е по-благоприятно за показване на дълги крака.

Горната част на тялото е късо черно лъскаво кожено яке с голям дизайн на ревера.Комбинацията от къс горнище и панталон с висока талия перфектно подчертава линията на талията и естествено фигурата става по-висока и по-стилна.

Според впечатленията на повечето хора повечето кожени якета са проектирани в плътни цветове.Но освен едноцветните кожени якета, тази година по-популярно е и това модерно кожено яке с блокиране на цветовете.

Това черно-бяло кожено яке с цветни блокове е подобно по дизайн и стил на сако за костюм. Дължината на частта със средна дължина е по-благоприятна за промяна на ширината на чатала. Долната част на тялото е съчетана със светло синьо високо- дънкови широки панталони с талия и широки панталони.Внасят различна нахална атмосфера във формата, а младата дама изглежда необичайно в аурата си.

02

2. Кожено яке + ежедневен панталон

Това ултра късо черно лъскаво кожено яке може да носи различен вид на тази млада дама, а тази ултра къса дължина е подходяща за момичета, които не са високи. Освен това е доста приятелски настроен. В допълнение, това кожено яке също е подплатено с черен плюш за подобряване на топлинния ефект.Този дизайн с високо деколте е много добър за ефекта на предотвратяване на вятър и студ.

Ако искате да съчетаете това кожено яке с малко по-небрежен стил, можете да го съчетаете с кафяв пуловер и бели плетени панталони като тази млада дама, от които да се поучите.

Когато избираме кожени якета в началото на пролетта, можем да изберем стила на кожените якета според формата на тялото и ръста си.За малките момичета с пълни фигура е препоръчително да изберете това свободно късо кожено яке с голям фасон на ревера.

Късото кожено яке изглежда по-спретнато и изчистено, след като го носите, а свободният вариант също може да вземе предвид достатъчно отпускане и не е толкова стегнат след носенето му.

Този вид кожено яке със стил на ревера има по-добър ефект върху формата на лицето и може да направи контура на лицето по-малък. Вътрешният слой е съчетан със светлосин пуловер с качулка с щампа, който е ежедневен и изчистен. Долната част на тялото е чифт сиви ежедневни панталони, които добре създават непринудена и мързелива атмосфера.

03

3. Кожено яке + пола

Когато красиво кожено яке с индивидуален стил се съчетае с нежна пола в стил момиче, каква мода ще се сблъска? Този готин и красив стил на черни лични дрехи се съчетава с черно късо кожено яке и черна ултра къса кожена пола с висока талия, която не само подчертава пълната женственост, но и изглежда много способна и красива.

Черните ботуши с дебели подметки с дебели подметки на краката придават властно усещане на визията, а с черните чорапи внасят нотка на женствен чар във визията.

В това съвпадение на цветовете избрах тъмнокафяво кожено яке.Лъскавият материал изглежда като силна ретро атмосфера.Машетите и подгъва на коженото яке са стегнати, за да не изглежда якето твърде много.Твърде свободно и хипертрофично.

За дама с леко дебело тяло също може по-добре да модифицира фигурата. Изберете плетен пуловер с кругло деколте в цвят камила за вътрешния слой, съчетан с пола с висока талия в цвят камила в горната и долната част на тялото, което е нежно и елегантно.

В модната колокация добавянето на някои стратегии за комбиниране на сложност и простота може да направи формата по-авангардна и изящна. Това черно късо кожено яке със зелена щампована пола с висока талия съчетава сложния и прост начин на съчетаване.Класическият стил на черното късо кожено яке е прост и елегантен, и няма много забележителни.

Но в този комплект, късата пола в долната част на тялото може да се каже, че е супер привличащо вниманието съществуване, особено моделът с тигров принт на полата, съчетан със зеления тигъров модел за основата, моментално прави формата пълна с дива чар и властност.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/long-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/short-prom-dresses




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 68340
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930