Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2022 10:25 - Каква прическа е подходяща за момичета с тънка коса
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 286 Коментари: 0 Гласове:
1



Липсата на обем на косата наистина е недостатък за момичетата, а също така е много заплетена при избора на прически Много добре изглеждащи прически не могат да бъдат направени ефективни. Ако обемът на косата е малък, прическата няма пухкавост и по-лесно се придържа към скалпа, което ще покаже по-малък обем на косата. На прическата липсва пухкаво усещане и също така се отразява на формата на лицето, така че изборът на прическа се превърна в главоболие за такива момичета.

Според дългогодишния си опит във фризьорството съм организирала три прически подходящи за момичета с обем на косата.Нека първо да ги разгледаме. След това подбрах 9 представителни прически от всеки тип, за да ги анализирам и обясня подробно.

1. Ултра къса коса, индивидуалност и стил, колкото по-къса е косата, толкова по-силна е опората на корена, толкова по-добро е усещането за пухкавост, много е подходяща за момичета с по-малко коса;

2. Текстуриране на къдрене, увеличаване на пухкавостта на прическата чрез къдрене, а също така увеличаване на обема на косата. А текстурата е естествена и навита, а след това съчетана с модерен цвят на косата, намалява възрастта и изглежда добре;

3. Вълнената ролка е пухкава прическа, а освен това е и прическата с най-голям обем.Препоръчва се да избират момичета с по-малко коса.

По-долу ще ви покажем общо 9 прически от три вида Момичета, които са готови да сменят прическите си и имат по-малко коса, ще научат за тях.

01

Персонализирана и стилна супер къса коса

Ултра късата коса е стилен и стилен тип прическа, а също така е една от най-често срещаните прически в популярните прически. Повечето ултра къси коси са под формата на къс бретон на веждите и кучешки бретон, а горната дължина е къса, а слепоочията и задната част на шията също са много тънко подстригани.

В дизайна на косата има една поговорка, че колкото по-малък е обемът, толкова по-къса е косата. Тъй като след късо подстригване, опорната сила на корена на косата се увеличава и степента на пухкавост в горната част естествено е налице.Докато косата не се придържа към скалпа, няма да изглежда, че обемът на косата е особено малък. Влажната коса все още ще бъде по-малко видима, но когато косата е малко пухкава след изсушаване, не можете да видите, че обемът на косата е по-малък. Например, тази прическа на снимката по-горе е особено подходяща за момичета с тънка коса.

А ултра късата прическа почти не подбира формата на лицето и всяка форма на лицето е подходяща за тази прическа. Конкретните детайли трябва да бъдат определени според ширината на челото и линията на косата. Можете също да промените формата на лицето чрез дължината и формата на бретона и формата на горната част на главата. Като цяло късата коса показва най-голям обем, а освен това е и най-подходяща за момичета с по-малко коса.

Когато момичетата избират ултракъси прически, слепоочията и гърба не трябва да се подрязват според стандартите на момчетата. Ако е подстригана твърде късо е малко мъжествена.Препоръчително е да изберете естествени бакенбарди и очертанията на прическата. В комбинация с ежедневен грим и тоалети, ултра късата коса също може да създаде женствено усещане.

02

Проста и непринудена текстура перм

Текстурният топлопренос е естествен и ежедневен тип къдрава коса. Разликата от традиционната къдрава коса е, че е много мека и естествена, но няма очевидно усещане за къдрава и няма пухкавост на малките къдрави прически. млади момичета, Тази прическа е модерна и ежедневна, проста и намалява възрастта и най-важното е да показва повече обем от права коса.

За момичета, които не могат да приемат ултра къса коса, е по-добре да изберете малко по-дълга къса коса. Препоръчително е да изберете къса коса, ако обемът на косата е малък. Ако косата е твърде дълга, нейното собствено тегло ще доведе до падане на косата и е лесно да се залепи за скалпа, което прави обема на косата по-малък.

Малките къдрави прически имат най-добрата пухкавост, но за момичетата малките къдрави прически лесно изглеждат старомодни, затова се препоръчва тази естествена текстура, която е пълна с мода и няма да изглежда стара.

Момичетата с по-малко коса трябва да се съсредоточат върху корена на косата при къдрене. Тоест, използвайте метода на къдрене на корените на косата, за да направите корените пухкави, така че обемът на косата ще бъде значително по-голям. Позицията на върха на косата трябва само да създаде дъга и не я изгаряйте твърде много, защото колкото повече къдрици, толкова по-лесно е да изглеждате стари. Например ефектът на снимката по-горе е много добър и момичета с по-малко коса могат да го опитат.

Препоръчвам момичетата с по-малко коса да не са с права коса, или е по-добре къдравата коса. Правата коса има тенденция да се придържа към скалпа и ще направи косата ви да изглежда по-малко обемна. Този вид къдрене с естествена текстура ще създаде само естествена пухкава, което често се казва, само вида прическа, която е пухкава, а не накъдрена, проста и лесна за грижа, главно за да направи косата по-обемна.

03

модерна вълнена ролка

Вълнената къдрица е модерна и чужда къдрава прическа, а също така е много представителен тип ретро прическа в популярните прически. Вълнената ролка е много пухкава прическа, а ефектът е много значителен за момичета с по-малко коса.

Вълнената ролка е малка къдрава прическа с пълно къдрене на главата и ефектът е очевиден от гледна точка на обема на косата. Освен това вълнените къдрици са много популярни.Ако имате по-малко коса и не харесвате твърде къси прически, препоръчително е да изберете средни и дълги вълнени къдрици. Например вълнената ролка на снимката е много добре изглеждаща, показваща едновременно обем и чужд стил.

Тъй като вълнените къдрици принадлежат към традиционните прически, препоръчително е да съчетаете някои бои за коса.Ако носите по-модерни ежедневни дрехи, можете да отслабите старомодно усещане за традиционните прически с малки къдрици. На снимката по-горе вълнената къдрава прическа на Miss Sister е много красива.Пухкавата и пълна къдрава коса е изпълнена с чужд стил.Той основно увеличава обема на косата, което е много подходящо за момичета с по-малък обем на косата.

Ако имате голяма глава и голямо лице, по-добре е да изберете късата прическа, описана по-горе. Въпреки че вълнените къдрици са модерни и чужди, тази прическа е много привлекателна Ако не се гримирате всеки ден, тоалетите ви не са достатъчно модерни и не обичате да се грижите за косата си, не избирайте вълнени къдрици . Прическите в западен стил трябва да се съчетават с дрехите в западен стил, разбира се.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/short-prom-dresses




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 68368
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930