Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2021 12:57 - Облеклото на 50-годишната сестра
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 132 Коментари: 0 Гласове:
0



Красотата на жените не се крие в размера на тялото и размера на възрастта, а в това дали те имат отворен ум, дали могат да се изправят спокойно с течение на времето и дали могат да представят образ на високо ниво.

Обличането и съчетаването трябва да съответстват на формата на тялото ви и дори на възрастта ви. След като прочетете тоалетите на тези 50-годишни сестри, ще разберете, че хората изглеждат добре, когато изглеждат слаби. Ако искате да избегнете заобикалките при обличане и съчетаване, ако нямате добра фигура, трябва да се научите да съответствате, следните три умения трябва да бъдат научени незабавно, показвайки ви висок, слаб и млад.

1. Потърсете основното покритие

Есента е очевидна и на якето се придава повече смисъл. Той може да играе роля за определяне на чувството за мода в стила, а също така може да създаде повече или по -малко топъл ефект. За жените на петдесет години не е нужно да търсят прекалено красиви ефекти при избора на връхни дрехи, те могат да търсят основния стил.

Костюм като костюм е единичен продукт, който винаги може да блести на модната сцена.Обаче избраният от тази майка цвят не е твърде често срещан, но използва леко жив жълт цвят, но яркостта му не е висока и е изпълнен с мекота Това означава, че чувството за зрение ще намали агресивността на цвета и ще създаде ефект за намаляване на възрастта.

Като един от основните елементи, костюмите естествено получават много отговорности и задължения. Той може да помогне на жените да подобрят духа си и да подобрят умствения си поглед.

При съвпадение костюмите ще донесат много ограничения поради образуването на цветове. Подобно на този малък жълт костюм, въпреки че признанието е много по -високо, той може да оформи младежки ефект, но когато става въпрос за избор на вътрешно облекло или панталон, не можете да правите това, което искате. Можете да използвате най -елементарната бяла дантела -подобна риза и др. В съответствие с този вид облекло е по -официално, но не твърде грандиозно.

2. Къси и дълги със съотношение на модификация

Не всеки има вродена добра фигура, но може да я компенсира по начина, по който я носят.Особено за жени, които са петдесет и пети, с наднормено тегло и не са високи, те трябва да знаят как да приемат Схемата за комбиниране на къси и дълги се променя по отношение на пропорциите.

Подобно на тази дама на петдесет години, тя направи доста коректна демонстрация.Краткият черен връх е чист, прост и гладък, а структурата е много добра и много гъвкава. Съответните панталони не са плътно контурирани, не само че могат да се носят лесно, но ефектът от показването на тънки крака също е много значителен. Той може също да използва цветовата композиция, за да създаде доста опростен ефект на обличане, който е много атмосферен.

Начинът на съчетаване на къси и дълги дължини може да бъде постигнат с разнообразни дизайни и различни цветове на единични продукти. Нека вземем цвета за пример. Можете да използвате бежово, бежово и други добре съчетани цветове на горната част на тялото, за да пречистите цветова система и създайте уникален стил. Различни тоалети. Късото дизайнерско яке може да промени позицията на талията.

Особено за жени, чиято височина не е очевидна, с чифт панталони краката могат да изглеждат много по -дълго. Дамата избра сини дънки с широки панталони, показващи небрежен стил, доста модерен.

През есента не е нужно да се увивате твърде дебело. Можете да използвате някои прости дрехи, за да създадете ефект на съвпадение с къса дължина и да оптимизирате формата на тялото си.

Тази петдесет и нещо дама използва бели панталони с широки крачоли, за да си подхожда, и този панталон може да се превърне в гост в тежка категория през всеки сезон. Широкият стил добавя малко шик стил, а свободният стил носи малко представяне, скриващо месото.

3. Комбинацията от цветове не е нито скучна, нито изискана

Съответствието на цветовете е голям проблем, който измъчва много петдесетгодишни жени. Те трябва да стоят настрана от изисканите методи за съчетаване на цветове и да се отърват от скучните схеми за съвпадение на цветовете. Първо можете да използвате поддръжка за свежи цветове, за да направите целия си тоалет пълен с възрастта -намаляване на значението.

Предимно бели плетени пуловери с кръгла деколте, очертанията могат да бъдат малко по -широки, да се носят директно самостоятелно, създавайки донякъде мързелив акцент, а подходящите дънки са сини, цветовете съвпадат между синьо и бяло, освежаващи и структурирани. Тоалетите често са доста щедри.

Всъщност има много начини за намаляване на натрупването на тъпота.Най -лесният начин е да се намали делът на добавянето на черно и да се контролира зоната на черното наслагване. Въпреки че този цвят носи много предимства, е твърде лесно да се изгради старомодна картина. Той може също да използва схемата за взаимно съответствие между основните цветове, за да помогне на жените да решат проблема с ежедневното износване.

Точно като тази визия, използвайки светлосиви трикотажни кръгли деколтета и черни поли, тя е елегантна и прилична, тънка и млада, а формата е доста щедра и модерна.

Жените на петдесет години трябва да избягват заобикалянията при обличането. Вземете за пример съвпадение на цветовете. Ако харесвате по -ярки цветове, наистина можете да добавите жълти единични продукти. Поставени върху горната част на тялото също могат да помогнат на момичетата със светла кожа да покажат своите предимства.

Изборът на панталони или поли обаче определено трябва да стои настрана от същата категория цвят. Например, оранжево и червено, те трябва да се избягват далеч. Само като го замените с основни и напълно съвпадащи черни панталони или поли, той може да бъде унифициран с този ярък цвят и да намали наслагването на фантазия.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/red-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/high-low-prom-dresses



Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 68308
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930