Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2021 13:35 - Модните хора обичат лекия и познат стил
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 113 Коментари: 0 Гласове:
1



Говорейки за най-популярния стил на обличане за елегантни жени, светлокожият стил определено е в списъка. Този стил на обличане е между зрелия стил и момичешкия стил. Той има простия и елегантен стил на зрелия стил и модата от момичешки стил. Добър, но никога няма да даде на хората усещане за старост или сладост, много подходящ за жени между 35 и 45 години.

Ако и вие харесвате този стил на обличане, тогава бихте могли да се поучите и от демонстрацията на колокация, споделена за всички този път. Тази есен всички модни момичета обичат лекия и познат стил и ви научават на 4 практически формули, за да носите лесно елегантно чувство на високо ниво, нека да разгледаме!

1. Ветровка + плоски обувки

Най -удивителното в лекия и познат стил е, че той няма да преследва сляпо дизайна на самия продукт, а ще обърне повече внимание на шиенето, стила и материала на самия единичен продукт. Някои класически модели, които са предимно прости и елегантни са леките и познати стилове. Главният герой на мача, като тренчкот, костюм, плетена жилетка или плетена жилетка.

Вятърът е предимно елегантен и нахален, а шиенето е сравнително гладко, което може не само да промени фигурата на жените на средна възраст, но и да подчертае вашия собствен елегантен и приличен темперамент. Носенето му през есента също може да създаде романтичен и модна атмосфера.

Препоръчително е обаче да не бъдете твърде твърди при съвпадение, можем да започнем отвътре, отдолу или от обувки, за да подобрим усещането за мода и комфорт. Например, използвайте многослойно износване вместо монотонен стил, подреждайки две части вътре в вятъра, топло и красиво.

За дъното можете да изберете поли с чадър с висока талия, поли от А-линия, плисирани поли или разкроени панталони.Полите са романтични и артистични, а панталоните са кокетни и интелектуални.

Извън улицата с чифт плоски кожени обувки в британски стил, като същевременно подобри текстурата на формата, но също така спечели приличен комфорт.

Две, костюм + панталон за цигари

Костюмът може да се разглежда като главен герой в светъл стил. Поради класическия и щедър стил, есенното облекло може да се използва на работното място и може да се използва за създаване на модни улични облекла.

Лекият и познат стил обаче е по-важен от известния западен стил.Това също означава, че когато носите костюм, първото нещо, което трябва да опитате, е да изберете някои стилове с усещане за есенна атмосфера, като каре в земни тонове костюми.

Второ, колкото по -опростен е изборът на вътрешни и долни тоалети, толкова по -добре, докато панталоните за тръби са изрязани по права линия, която несъмнено е най -сигурната и усъвършенствана.

Подобно на сини дънки с цигарена тръба или панталон с цигарена тръба, съчетани с костюм на талия в тъмен цвят, той се превръща във филмова героиня за минути. Освен панталони с цигари, карираните поли през коляното или полите в коляно в тъмен тон също са много подходящи за костюми над талията.

Носете чифт плоски обувки от лачена кожа или платнени обувки, когато излизате, което е литературно и модерно.

3. Плетена жилетка + колянна пола/дънки

През есента плетените жилетки се превърнаха в стандарт за много модници. Ако искате да създадете усещане за леко познаване, тогава цветът на жилетката е най -добре да изберете от бежов, топъл кайсия, цвят на земята или ретро цвят. Успокояващо.

Що се отнася до светломодното облекло, определено трябва да споменете наслояването. Много основни елементи, които изглежда нямат ярки петна, именно поради добавянето на умения за наслояване те избухнаха в мода, а плетените жилетки не са изключение .

Например, сгънете в жилетката бяла риза на талията или долна риза с полувисока яка, която е много чиста.

Когато подреждате бяла риза с плетена жилетка, не забравяйте да изложите яката и подгъва на ризата, но и да изберете подходящо дъно. Ако харесвате лекия и познат стил на романтичното изкуство, препоръчително е да носите пола до коляното.

Носете го с чорапи, когато излизате през есента, за да ви е топло и сладко.

Жилетката и самата риза са достатъчно академични. Ако искате да ги носите небрежно, тогава се препоръчва да носите чифт сини дънки, съчетани с бели обувки или бисквити, ефектът от намаляването на възрастта е макс!

Но не забравяйте да използвате шапки и чанти, за да подобрите целостта, когато носите по този начин, и избягвайте прекалено непринудените стилове.

4. Трикотажна жилетка/пуловер + обувки на равно

Леко приготвеният стил е удобен и щедър и няма да даде на хората чувство за умишленост. Когато избират един продукт, това се прави и с някои удобни елементи за плетене, като плетени жилетки или пуловери.

Що се отнася до цвета, скоростта на поява на дресинг в светло сварен стил винаги е била разнообразие от пастелни цветове, земни тонове, основни цветове или цветове Моранди, като карамел, оранжево кафяво, млечен чай и др., Които са много атмосферни в есен.Кремавият цвят се използва при съчетаване на плетена жилетка и пуловер и лесно може да създаде добри дрехи.

Подобно на това, ние използваме плетена жилетка със земни тонове с ежедневни панталони с висока талия каки и плоски кожени обувки, за да подобрим текстурата, което улеснява носенето с добър темперамент.

В допълнение към панталоните с широки крачоли и панталони с прави крака, пуловери и жилетки могат да се използват и за комбиниране на плисирани поли и литературни поли с чадър, които са пълни с лека познатост.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/short-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/prom-dresses




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 68221
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930