Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2021 11:39 - Защо трябва да се научите да "сгъвате и носите" дрехи през зимата
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 276 Коментари: 0 Гласове:
1



„Натрупано облекло“ е много популярен речник за носене през зимата, но много хора може да смятат, че ежедневното носене е просто и практично и няма нужда да използвате умения за подреждане, за да носите модния усет на модните блогъри. Всъщност не е така. Подобряването на усещането за мода за обличане е само едно от предимствата на подреждането. То също може да подобри полезността на единичния продукт и да вземе предвид топлината.

Може да се каже, че през зимата, стига да овладеете подреждането, повечето от проблемите с носенето могат лесно да бъдат решени.Обикновените хора без добър външен вид и добро тяло трябва да използват подреждането, за да се отърват от чувството на минувачите. Защо трябва да се научите да "сгъвате и носите" дрехи тази зима? Ще разберете, след като гледате тази група улични кадри, модерни и атмосферни!

1. Хармонията на стиловете засилва усещането за мода

Така нареченото многослойно облекло се използва главно при зимно връхно облекло с един, два или повече вътрешни артикула.Обикновено като вътрешно облекло могат да се използват долни ризи, ризи, жилетки, костюми, пуловери или пухени жилетки.

В тази колокация отделни продукти с различни атрибути могат да се комбинират помежду си, за да се постигне ефектът "1+1>2", така че някои основни модели, които не са често срещани през зимата, отново ще се появят в блясък.

Все пак трябва да се отбележи, че ако искате да се сблъскате с модни искри, вместо да наслагвате единични продукти без ярки петна, най-добре е да изберете стил с голяма разлика в атрибутите на стила за връхни дрехи и вътрешно облекло.

Например, пуловерите са първият избор на повечето модни блогъри. Пуловерите носят усещане за свободно време. Когато се комбинират с палта, ветровки, пухени якета или палта от агнешка вълна, те могат да добавят усещане за непринуденост на облеклото и да ги направят по-персонализирани.

Има и по-често срещани костюми и жилетки, които са подходящи за комбиниране на палта или дълги ветровки, подчертаващи атмосферата на способни и нахални жени, което си струва да научите от работещите дами.

Ако се използва за улични поводи, или ако носите права ветровка или костюм, който е твърде здрав и здрав, тогава можете да опитате да комбинирате сини дънкови ризи и сини дънкови якета с връхни дрехи.

По този начин дънковите артикули могат да се използват за подобряване на усещането за намаляване на възрастта и балансиране на силната твърдост на зимните ветровки.

2. Повишете ефективността на съвпадащите елементи

Причината, поради която се препоръчва да научите умението за подреждане през зимата, но и защото това умение за съвпадение може да подобри ефективността на използването на елементи от гардероба, дори някои артикули извън сезона също могат да блестят през зимата.

Ризата може да се нарече главен герой на подреждането. Въпреки че този вид единичен продукт е класически и практичен, той е много ограничен през зимата. Носенето му самостоятелно не може да устои на студа на зимата.

Но знаейки как да подреждаме, и начинът за носене на ризи, и степента на използване са значително подобрени.Например, ние използваме ризи като костюм, палто или пухено яке.

Или използвайте трислойна схема за обличане, като добавите риза между палтото, тренчкото или костюма и ризата с долна част. Разбира се, можете да опитате и начина да носите ризи върху ризи.

В допълнение към ризите има елементи от деним, жилетки или костюми.Комбинирайки зимни якета с базова подплата, можете да излезете на работното място безпроблемно.

Трето, вземете предвид температурата и поведението

През зимата повечето хора или жертват температурата за държане, или жертват поведението си за топлина, нито едно от двете всъщност не е много подходящо.

Модерният елит, който знае как да подрежда облеклото, предпочита съвместното съществуване на температура и изящество. Например, когато носите палто или пухено яке, подреждате плетен пуловер или риза с високо деколте, за да засилите ефекта на топлина.

Тъй като външните и вътрешните презрамки представят отчетливо наслояване върху яката или цвета, този метод може също да избегне монотонността на обличането.

Въпреки че двуслойното облекло е просто, то цени външните и вътрешните стилове и цветовия избор. Ако широката публика няма много доверие в техните умения за съвпадение, те могат да опитат някои по-уникални двуслойни или трислойни решения .

Например, да използвате палто от агнешка кожа, за да комбинирате костюм пуловер, да използвате черно късо палто за подреждане на черна кожена риза или да използвате дълга жилетка, за да комбинирате костюм и долна риза, за да поддържате топлина и аура.

Четвърто, отклонете вниманието и оптимизирайте пропорциите

Подреждането не само взема предвид модата и топлината, но също така помага за оптимизиране на пропорциите на момичетата на средна възраст с несъвършени фигури.

Например, момичета, които не са високи, могат да добавят ризи или костюми между палта и пуловери, но ризите и костюмите са по-къси от палтата или могат директно да завържат подгъва в долната част.

По този начин линията на талията може да се повдигне, центърът на тежестта може да бъде преместен нагоре и усещането за дълбочина може да се подчертае чрез сравнение на дължини и къси панталони.

Много хора обичат да използват палта с микропрофил и тренчкоти през зимата. Въпреки че тези артикули са стилни и красиви, те лесно могат да дадат на хората усещане за подуване. Ето защо, като подреждате пуловери с различни атрибути, можете лесно да отклоните очите си.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/blue-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/white-prom-dresses




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 67646
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031