Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2021 17:01 - Черното палто обикновено ли е? Което не можеш да носиш
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 124 Коментари: 0 Гласове:
0



През есенно-зимния сезон най-разпространеният единичен продукт освен пухените са черните палта.Дизайнът на палтото е много прост и сдържан.Основното черно също е по-стабилно и практично.Основното черно палто обикновено не е много Но практичността е много силна и може да се носи с чувство за мода, когато се комбинира с различни артикули.

Момичетата, които не знаят как да носят черно палто с чувство за мода, може и да погледнат днешната статия. Черното палто обикновено ли е? Не можете да го носите. Тези 5 метода за съвпадение са прости и красиви.

1. Черно палто с дънки

Първият е по-конвенционалният начин за съчетаване, тоест черно палто и дънки. Черното палто и дънките са много прости и основни елементи. Комбинацията от тези два основни елемента няма да покаже силно усещане за тенденция. Но практичността е супер , и е твърде удобно за износване на улицата.

Когато носите черно палто в тон с дънки, трябва да изберете различни версии според характеристиките на тялото си. Ако имате крушовидно тяло, най-добре е да използвате палто със средна дължина, което да пасне на широки панталони. Свободно прилепване Версията на дизайна показва достатъчно свободно време и комфорт, но също така може да скрие малките недостатъци на ширината на чатала.

Ако фигурата ви е много стройна и кльощава, особено ако краката ви са много стройни, можете да използвате черно палто, което да пасне на прилепнали дънки, и да използвате метода на стегнато горна и долна част, за да покажете контрастно съвпадение. Ефектът е, че свободното черно палто в горната част на тялото може да се носи небрежно и удобно, а долната част на тялото със слим дънки също може да изхаби очарованието на формата на крака.

Второ, черно палто с широки панталони

Черно палто, което пасва на широки широки панталони, може да покаже достатъчно комфорт чрез много свободен метод на съчетаване. Този метод на съчетаване е много лесен и може също да се покаже, че покрива плътта и изглежда тънък чрез умерено свободен дизайн на версията. Въпреки това, този метод на колокация има по-високи изисквания за височина.Ако височината не е достатъчна, най-добре е да не опитвате.

Когато използвате черно палто, за да съчетаете широки панталони с широки крачоли, можете да опитате да използвате основния метод за съвпадение на същия цвят, за да покажете усещане за визуална хармония, и да използвате основното съвпадение на същия цвят за горната и долната част на тялото, за да носите усещане за гладкост, тази цветова хармония Може да намали усещането за конфликт при съвпадението на цветовете.

Три, черно палто с пола

За малките момиченца, които са по-устойчиви на замръзване, можете също да опитате поли, когато ги носите през зимата. Използвайте малка пола, открита на кожата, за да покажете стройността на прасеца, и съчетайте основното черно от външната страна на роклята. Козината, с цвета на цялото тяло, е плитка отвътре и дълбока отвън, което може не само да създаде усещане за наслояване, но и да подчертае стройността на прасеца.

Независимо дали избирате рокля като вътрешно облекло или пола до половин дължина като вътрешно облекло, дължината на черното палто, съчетана с външната страна, трябва да бъде възможно най-къса по дължината на частта на полата и използвайте вътрешната дължина и външен къс метод на съпоставяне, за да носите повече наслояване, с чифт черни къси ботуши на краката в същото време, пълни със западен стил.

Четири, черно палто с йога панталони

Много популярно е носенето на йога панталони през последните две години. Този вид панталони сами по себе си са един вид по-функционален единичен продукт. Може да абсорбира потта по време на тренировка. В същото време супер високата еластичност прави този стил на панталони самостоятелен -култивиране и не е за носене.За усещането за излизане от плътта, носете тези йога панталони директно навън, със средно дълго черно палто отвън, което е просто и спретнато с усещане за кислород.

Пет, черно палто със спортен панталон

Приятели, които обръщат повече внимание на комфорта при носенето на ежедневни тоалети на улицата, могат да използват черни палта, за да съчетаят спортни панталони. Спортните панталони и спортните горнища могат да се носят по тялото с усещане за свободно време, а изискванията за формата на тялото няма да са много високи . Черното палто придава ефект на топлина. Този метод на съчетаване е по-ежедневен и ежедневен. Може да се използва смело при пазаруване или пътуване.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/mermaid-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/blue-prom-dresses




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 67653
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031