Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2021 13:35 - Охладете се, носете удобно, стилно и топло
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 132 Коментари: 0 Гласове:
0



Напоследък температурата рязко падна.Всички трябва да се обличат топло, когато излизат.Ако искате да сте топло и модерно, но не мислете как да го съчетаете.

Може да пожелае да дойде и да се научи от блогърката г-жа Muwan. Тя носи практични и земни стилове. Тя носи почти само неутрални цветове. Стилът е небрежен и красив. Удобен и стилен е за носене през есента и зимата, и топло е. Струва си да се научи. .

Костюми, подредени, за да носите малка висока яка

През последните години саката стават все по-популярни.Могат да се носят за свободното време или за пътуване до работа.След есента костюмите със собствена аура също са любими на Муван.Той има няколко сака от различни цветове и материали. Това е малко по-свободна версия, с малко подложки за раменете и модифицирани рамене под прав ъгъл, което също кара хората да изглеждат много енергични.

Когато температурата се охлади, костюмът от обикновен плат не е достатъчно топъл за носене, така че тя ще избере вълнени и рипсени материали и ще носи малка риза с високо деколте от вътрешната страна. , Или обратното, една тъмна и едно колокиране в светъл цвят може лесно да създаде усещане за йерархия.

Добавете жилетка

Когато е по-студено, тя ще носи жилетка с V-образно деколте между малката висока яка и сакото.V-образното деколте изглежда по-дълго и изглежда по-тънко.Може да се замени и с риза от по-плътен плат, което е модерно. , Двойна топлината. Същата рутина за колокация, с малко корекция, може да доведе до различно усещане за свежест.

Пухо яке + пуловер

Удобните дрехи за есента и зимата са неразделни от ежедневните и мързеливите пуловери.Когато не е много студено можете да ги носите сами.Пуловерите с качулка могат да се носят и с якета в края на есента и началото на зимата.

Muwan обича да го използва, за да носи черно пухено яке. Черната, бялата и сивата цветова схема е минималистична и издръжлива. Поставянето на шапката на пуловера върху яката на якето може да държи черното далеч от лицето, с ефекта на озаряване на тена и изпълнено с младежка жизненост.

Свободно яке + тънък панталон

Студено е, а момичетата, които се страхуват от студа, нямат търпение да излязат увити в голям юрган.По това време топлите и дебели дълги пухени якета и кожени палта са обновяващи живота артикули.

Пухени якета, памучни якета и плюшени якета имат усещане за подуване и известна степен на разхлабване.За да се избегне подуване, долнищата на Muwan обикновено носят тънки панталони, които са свободни, съчетани с мързел без отлагане, а също така са много тънки .

Изпъкнала талия отвътре

Въпреки че Муван не набляга на извивката на фигурата, тя се грижи за пропорцията на фигурата си. През есента и зимата тя носи по-дълги палта. Следователно вътрешното облекло ще използва ъгъла на якето, за да създаде висока талия. Тънки и високите дрехи изглеждат по-добре и карат хората да изглеждат много енергични.

Просто съвпадение на цветовете

Освен че носи семпли базови модели, цветовата й схема също е много сдържана и практична, почти близка до минималистичния стил. Тя обича да носи неутрални цветове и не надвишава три цвята, камила + кафяво, камила + черно, камила + бяло, нежно и атмосферно Достойно.

И в нейната колокация, тя носи много прави дрехи с неутрален стил, а вътрешният модел ще избере леко тънък стил, с прав крачол, къс панталон и къси ботуши, които пасват на глезена с ботуша, който е красива и нахална.

Добавете малко пепел вътре в черно

През есента и зимата, ако случайно се облечем в черно, целият човек изглежда скучен и дори малко изтощен. Въпреки че Муван също обича да е черна, тя ще добави малко сиво или ще използва малка площ от бяло, за да отслаби тъпотата и обемността на цялото тяло.

С добавянето на сиво и бяло, цялостният цвят има едно ниво, не скучно, но много хармонично и напреднало.

Добавете малко аксесоар

Често казваме, че колкото по-просто носите, толкова повече трябва да добавите малко аксесоари. Аксесоарите на Muwan са много несериозни и могат да се използват ежедневно. Например, след като се охлади, тя обича да носи шал, за да предпази врата си. Цветът е предимно класически черен, бял и сив.Под панталоните ще бъдат събрани чифт чорапи и ботуши, които обгръщат глезените, за да фиксират стабилно температурата отгоре надолу.

Слънчевите очила почти се превърнаха в полупостоянен аксесоар за нея. Носенето им моментално засилва аурата, давайки на хората хладно и напреднало усещане.

Охлажда се и всичко е за комфорт и мода. Научете се от топлите дрехи на Miss Sister и го направете топли и красиви за зимата.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/high-low-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/off-shoulder-prom-dresses



Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 68273
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930