Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2021 11:51 - Хората трябва да се обличат "подходящо" над 50, научете тези 3 съвета
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 127 Коментари: 0 Гласове:
0



Жените след 50-годишна възраст често са отпуснати в колокацията и често проявяват по-селско чувство в обличането. Мацката каза, че жените трябва да знаят как да се обличат, независимо на каква възраст достигат, дори и да нямат добра изглеждаща кожа. Можете да покажете усъвършенстван темперамент чрез разумен метод на съвпадение и да носите ефекта на съвпадение, на който завиждат жените на същата възраст. Хората над 50 години трябва да се обличат „подходящо“.

1. Метод за съвпадение на цветовете, подходящ за мързеливи хора-носете същия цвят

Ако сте закъснели навреме или не сте много чувствителни към съвпадение на цветовете, можете да използвате същия метод за съвпадение на цветовете, за да представите прост и хармоничен ефект на съвпадение при съвпадение на цветовете. Основните чисто бели или прости и нежни голи цветове са много добър избор.

Когато избирате същата цветова система, основната система за светли цветове е първият избор, но основната система за светли цветове често е монотонна в цветово представяне. Ако искате да покажете ослепителен ефект на мач, можете да опитате да съчетаете умерено ослепителни чанти, с локален метод за съвпадение на ярки цветове, за да представите последния щрих.

Ако смятате, че основната светла цветова комбинация ще изглежда малко скучна, можете да опитате да започнете с дизайна на стила.Например, когато избирате стил, можете да използвате малко кух или дантелен дизайн на деколтето, за да покажете изящност. Той може също да бъде съчетан с умерено изложен стил, за да покаже ефекта от показването на тялото.

Второ, стремежът към метод за съвпадение на модата-комбинация от традиционно и просто

Ако сте добри в съчетаването на цветове, можете да опитате да използвате комбинация от сложно и просто цветово съвпадение, за да покажете богат визуален усет. Сложният и ярък шарен връх е съчетан с основната пола от чист цвят, а визуалният фокус се измества нагоре , който е подходящ за горната част на тялото. Кльощавите млади дами биха били много подходящи.

Прост едноцветен топ и пола със сложен модел фокусират визуалния фокус върху долната част на тялото, което е подходящо за жени с по-голяма горна част на тялото, но тънка долна част на тялото.

Много възрастни жени умишлено ще избягват някои ярки цветове, когато ги носят, но всъщност умереното използване на ярки цветове може да покаже много добър ефект на съвпадение, като например използването на ярък цветен печат с основна едноцветна пола. Частичните ярки цветове са съчетани с основното чисто бяло, за да покажат спокоен ефект на съвпадение на цветовете.

Ако способността ви да контролирате ярки цветове не е много силна, можете да опитате ярки цветове с ниска наситеност и да намалите наситеността на цветовете, за да намалите трудността при шофиране на ярки цветове.

Освен това можете също да намалите съответстващата област на ярки цветове. Използвайте малка площ от ярки цветове, за да съответства на голяма площ от основни цветове, и използвайте ярки цветове, за да покажете финалния щрих.

Трето, текстурата е по-важна от модерните материи с високо качество

За жените над 50 години комфортът и текстурата често са по-важни от твърдата вдлъбнатина. Затова по-възрастните жени трябва да избират удобни и лесни за използване материи, когато ги носят. Памучните и ленените тъкани са много лесни за използване, както кожата приятелски и може да покаже достатъчно дишане.

В допълнение към текстурата на памук и лен, дрехите от сатен също са много добър избор. Сатенените ризи или панталоните с костюм могат да покажат достатъчно приятно за кожата и гладко усещане по тялото. Тази гладка и драпирана материя Много е удобна за носене на тяло и е много подходящ за жени от 50-годишната възрастова група.

За жените на работното място, ризите трябва да имат най -високата честота на горната част на тялото. Когато избирате ризи, можете да опитате да използвате шифонови материи вместо памучни ризи. Шифоновите тъкани имат малка перспектива. Използва се за показване на очертаващ се ефект на съвпадение. Въпреки това, когато носите шифонова риза на работното място, трябва да обърнете внимание на перспективата да не бъде твърде висока.Ако перспективата е твърде висока, лесно е да се покаже чувство на експозиция.

Жените на 50 години са най -добрият период. Жените в тази възрастова група са едновременно нежни и щедри и изпълнени с очарованието на годините. Когато се обличат, те трябва да знаят как да представят очарованието на тази възрастова група по разумен начин.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/off-shoulder-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/mermaid-prom-dresses



Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 67987
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930