Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2021 14:33 - Как се носят 30+ сестри
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 120 Коментари: 0 Гласове:
0



След навършване на 30 -годишна възраст естетиката на обличане на много момичета започва леко да узрява. Въпреки че стилът на обличане на всички се е променил значително с естетическите промени, стремежът към мода изобщо не е намалял.

Много хора искат да носят своя специфичен за възрастта си темперамент, но не искат да бъдат прекалено старомодни. Есенната демонстрация на обличане на този блогър ви казва, че красотата на жената се крие в изящността, а горната част на тялото е намалена с възрастта и има стил!

Как внимателно да носите ветровка

Задължителният елемент за есенния гардероб е вятърът. Докато обръщате внимание на линията на талията, можете да създадете модерен и темпераментен вид без никакви усилия. Разбира се, цветът и стилът на ветровката също могат да повлияят на външния вид и темперамента на модела.

Ако искаме да станем богиня на атмосферата, можем да започнем с ветровка със земни тонове. Основно въз основа на цвета на тренчкота, изберете дъното и аксесоарите от същия цвят, за да създадете облик, където дрехите и темпераментът са онлайн.

Колокацията на вятъра точно сега, аз също избрах техниката на подреждане, основната риза + риза вътре, простото пътуване и шик, ежедневната работа е много красива!

Това е сезонът на носенето на тренчкоти. Ключът към модните модерни хора е отличителният интериор! И уменията за подреждане на този блогър си заслужават да се научат. Използвайте ризата като втори слой, поставете стегнат връх от вътрешната страна и добавете мързелив пуловер и пуловер от външната страна, което може да придаде вид, който не е неудобно да свалите якето.

Ако искате да бъдете мързеливо момиче, всъщност можете да изберете карирано тренчкот с чувство за мода. Този елемент е много приятелски настроен към 30-годишни сестри, които се стремят към прост стил. Той има чувство за дизайн, но няма да бъде остарял. Може да се използва като 30% модерен елемент в гардероба.

За съвпадение, стига да изберете традиционната + семпла рокля, няма да сбъркате със затворени очи! Разбира се, трябва да обърнете внимание на подчертаването на слабата фигура при съвпадение, а горната част на тялото може да избегне подути модели и да подобри темперамента!

Демонстрация на носенето на панталони с широки крачоли

Всъщност, независимо на каква възраст сте, 70% от основните елементи и 30% от дизайнерските елементи в гардероба могат да ви помогнат да създадете добре изглеждащ външен вид. Облеклото на този моден блогър е да използва умелите умения за „добавяне“ на основните модели, което е лесно да се контролира и да се спестят пари за горната част на тялото.

Панталоните с широки крака този път са "кралете" в есенните тоалети.Те също са универсални, без да брат краката. Разбира се, ако искате променлив и модерен стил, трябва да сте в крак с уменията за съвпадение. Смесването и съвпадението могат да ви помогнат да създадете облик, който няма да се повтаря в продължение на N дни.

Методът на фееричното износване на панталони с широки крачоли, както и съчетаването на същия цвят. Що се отнася до набор от костюми, смесете и съчетайте различни стилове на топове, които са еднакви, без да губите чувство за контраст, а горната част на тялото ще накара хората да блестят.

Разбира се, момичетата, които могат да се съчетаят, ще изберат начин да носят ризата, която е лесна за работа, но не е лесна за сблъсък. Например, въз основа на същата цветова система, контрастирайте цвета и наслагвайте горната част, за да добавите „променливост“ към формата, така че да няма много елементи в гардероба.При тези обстоятелства красотата не се повтаря!

За колокацията на широки панталони искате да изглеждате добре и да имате темперамент, а контрастът на еластичността може да се използва за промяна на фигурата, а горната част на тялото е тънка и елегантна. В сравнение с добре познатия начин на носене на якета и ъгли, модниците предпочитат да носят детайлни панталони или широки панталони, натъпкани в ботуши, съкратени панталони + боти до глезена и други тънки начини за носене, личност на горната част на тялото, без да губят чувството за тенденция .

За да изразите елегантната атмосфера на 30+ сестри, върховете в стил ежедневие могат да ви помогнат и тази риза, дори и да не изберете умения за подреждане, ярки аксесоари, също може да ви помогне да носите изискан и модерен усет.

Ключът към изискания стил се крие в аксесоарите

Изтънчеността на жената е неделима от аксесоарите.Това твърдение е одобрено от много хора. Популярните аксесоари през есента и зимата, копринени шалове, метални обеци със студен вятър, шапки за барети и други елегантни артикули са любимите на 30+ сестри.

Всеки ден научаваме от този блогър, броят на аксесоарите се контролира на място, цветът и дрехите гениално отекват, а изящният и изискан вид може да бъде вдлъбнат.

Говорейки за използването на аксесоари, всеки има свой опит и опит. Ако е удобно, можете да оставите уменията си за обличане по -долу, ние ще обсъдим заедно и ще постигнем напредък заедно.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/yellow-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/pink-prom-dresses



Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 68257
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930