Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2021 16:58 - Как да се носят през есенния ден
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове:
0



Казват, че 40 -годишна възраст е водораздел за жените. След 40 -годишна възраст дрехите ни не трябва да бъдат нито наивни, нито прекалено стари, но трябва да балансираме простотата и елегантността с комфорта и практичността. Въз основа на придобиването на комфорт , ние също можем да подчертаем нашия зрял темперамент.

От тази гледна точка японският стил може да се нарече индивидуален стил на обличане за 40-годишна жена, който е без усилие и напреднал. Ако искате да спечелите добър темперамент с помощта на японски тоалети, можете също така да се обърнете към есенната японска демонстрация на различни колокации, споделена с вас този път. Тази есен има няколко начина да ги носите, елегантни, удобни, прости и усъвършенствани. Струва си да се научите от 40-годишна жена. Нека да разгледаме!

1. Носенето на костюмни панталони

Панталоните с костюм винаги са били етикетирани като „способни“ и „сериозни“ и изглежда, че са създадени специално за жени на работното място. Всъщност костюмните панталони могат да се носят и с елегантност и мода. Ключът е да изберете стила и мач.

Разглеждайки ежедневните различни тоалети, честотата на поява на панталони с костюм винаги е била много висока, особено след есента, те заемат половината от съвпадението на панталоните. На първо място, що се отнася до стила, се препоръчва 40-годишните жени да носят по-успокояващи и елегантни стилове, като светло сиво, слон сиво, светло каки или Моранди.

С неутрализирането на тези успокояващи цветове, здравината на самия костюм панталон също ще се трансформира в нежен и елегантен. През есента се използва за мач с панделки или плетени пуловери, а образът на нежни и интелектуални зрели жени е готов да излезе.

Пошиването и стилът също са важни фактори, които влияят върху ефекта на износване на панталоните. Като цяло, колкото по-просто и гладко е шиенето на панталони, толкова по-елегантен може да бъде подчертан темпераментът на собственика.

Съчетан със заострени обувки или мокасини през есента, освен че удължава линията на прасеца, той също така влива женственост във формата.

По отношение на колокацията, притеснена, че „костюмът + костюмният панталон“ е твърде твърд и спретнат, тогава 40-годишна жена може да използва ризници, плетени пуловери, пуловери или панталони в чек, точно както всеки ден блогъри.

В сравнение с едноцветните костюми, тези горнища са много по -нежни и могат да неутрализират сериозността на панталоните.

Две, костюм + пола

Що се отнася до единствения продукт с най -висок процент на външен вид през есенния ден, различни дрехи, костюмите определено са в списъка, особено черно -бяло сиво, земни тонове или тъмносини костюми.

След 40 -годишна възраст дрехите са едновременно твърди и гъвкави. Когато носят костюми, те често използват комбинации от поли, като плисирани поли, поли с чадър или дълги рокли.

Тези поли могат не само да играят роля в помирението на стила, да неутрализират скучното усещане на костюмите и да постигнат подобрения в стила, но също така могат да скрият месото, за да покажат тънкост и да покажат грация.

Когато използват метода „костюм + пола“, 40-годишните жени не само обръщат внимание на позицията на талията, но също така използват дизайни с висока талия или колани, за да създадат съотношения 37, 46, но също така трябва да обърнат внимание на цвета съчетаване.

Цветовете като костюми и поли не трябва да бъдат прекалено резки, тъй като цветовете, съседните цветове или някакво класическо съвпадение на цветовете, което не е грешно, могат по -добре да покажат очарованието на този метод.

Трето, носете дънки

Що се отнася до простотата, практичността и модата, дънките определено са в списъка. Като вечен артикул дънките могат да направят и 40-годишните жени да изглеждат по-млади.

Когато температурата стане по -ниска през есента, сините дънки често се използват за създаване на уличен облик. Въз основа на отчитането на температурата може да създаде и усещане за мода.

Например, когато носите пуловери, пуловери или костюми, с чифт сини дънки с широка талия с висока талия, дънки с права крачка или дънки с обувки, модната стойност е моментално пълна. Тези стилове са много популярни сред японските блогъри.

Освен това, ако якето е със средна или средна дължина, като дълга ветровка, плетена дълга жилетка или други дълги якета, тогава вариантът на дънките е най-добре да е тесен и спретнат.

Например, по-подходящи са малките панталони с прави крака, панталоните с малки крака, цигарените панталони или съкратените дънки с обувки, а еластичната комбинация е по-кокетна и стилна.

Четвърто, носете същия цвят

Много по -възрастни блогъри са най -добри в изваждането на цветове. Те рядко правят повече от три цвята да се появяват в стиловете им. След есента същите цветови умения се използват широко в техните тоалети.

Същата цветова система се отнася главно за използването на един и същи цвят за горната и долната част, като например черен цвят, изцяло бял цвят или цвят на кафе с камила, светло синьо с тъмно синьо, използвайте тази техника, когато носите, без значение как прост единичен Всички продукти могат да донесат пълно усещане за качество.

След 40 -годишна възраст можем да използваме като основен цвят кафе, бежово, овесена каша или други земни цветове, например тук използваме сив пуловер за кафе с панталони от същия цвят, който е нежен, удобен и стабилен.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/grey-sliver-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/collections/purple-prom-dresses




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 67994
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930