Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2021 16:21 - Жените на средна възраст не се интересуват какво носят
Автор: hopkinsd Категория: Лични дневници   
Прочетен: 282 Коментари: 0 Гласове:
0



Обличането и съвпадението тестват способността на индивида да координира един продукт и нивото на организация по отношение на цвета. Не можете да правите грешки във всички аспекти, преди да можете да завършите набор от модерни тоалети. За жените на средна възраст, без значение какъв вид облекло контролират, стига да си спомнят следните четири „значими“ идеи, те могат да формират ефекта на засилване на чувството за лукс. Цената на облеклото е втора и ключът е да я съчетаете.

01

Колкото по -прост е цветът, толкова по -скъп

Комбинирайте сложния дизайн, изпълнената с цвят форма и простото облекло, което е по-атмосферно и ясно с един поглед и колкото по-проста е комбинацията от цветове, толкова по-скъпа е формата. Простите цветове не означават, че в стила може да се използва само един цвят, а да се обърне внимание на координацията помежду си и прецизното използване на цветовете.

Вземете този тоалет за пример. Цветовата система не е еднаква. Горната част на тялото е камила, а долната част е тъмнокафява. Структурата на цветовата йерархия също е много ясна, което е полезно за представяне на красотата на формата и интерпретация на усещането за високо ниво.

За жени, които имат слаба способност за координация на цветовете или са малко объркани при организирането на цветове, не се опитвайте да контролирате сложни цветове или елементи с по-сложен дизайн. Можете да опитате едноцветни дрехи. Използването на една и съща комбинация от цветове директно уби проблема със съвпадението на цветовете в люлката.

Дори ако цветовете са еднакви, все още има голяма разлика в настройките на формата на облеклото. Сивите единични продукти могат да създадат по -спокойно и щедро усещане. Плетената жилетка се използва като горна част, а сивата пола е дъното, което може да добави нотка на елегантност и нежност.

Колкото по -кратък е цветът, толкова по -прост е цветът, който се използва, и колкото по -напреднала и по -скъпа е структурата. Ако нямате дълбоко разбиране за цвета или нямате умения да контролирате цвета, най -подходящо е да използвате цвят, който не е грешен.

В това облекло се използват светлосиви дрехи, а вътрешното облекло, панталоните и якетата са в една и съща цветова система. Разположената позиция на деколтето на облеклото и падането на подгъва се използват за създаване на усещане за йерархия. Струва си да научите и да вземете назаем.

02

Колкото повече облеклото може да се възползва от силните си страни и да избегне слабостите си, толкова по -скъпо е то

Обличането и съчетаването не са само за създаване на ефект на покриване на тялото, понякога и за увеличаване на вашите силни страни и избягване на слабостите, за подпомагане на тялото ви да модифицира мъртвите ъгли, такъв единичен продукт може да постигне благороден ефект.

Вземете например този панталонен костюм. Настройката на неговия тип панталон е много изчистена с един поглед. След добавяне на свежи цветове, всяка добавка с дълбоки цветове няма да създаде скучно чувство за зрение.

Цветовете на панталоните с костюми са разнообразни и разнообразни, но структурата на панталоните често е еднаква. Като цяло са запазени две гънки, за да се подобри създаването на стройността на краката. Много изрядно оформление на панталоните също ще бъде използвано, за да помогне жените създават сравнение.Имайте състояние на пълна енергия.

Цветът на този панталонен костюм е много светъл, но създаденият универсален индекс често е много висок. Няма да се впише с дебели костюми или дълги палта в различни стилове.

Много хора се притесняват, че когато карат бяла риза, такова облекло ще бъде малко по -дебело поради запълването на цветовете, така че можете да конфигурирате допълнителни елементи навън, за да промените очертанията.

Дългата черна жилетка е една от тях. Външният му вид е прост, въпреки че стилът е дълъг, няма да отлага и може да удвои аурата ви с летенето на дрехите и незабавно да покаже усъвършенствания стил.

03

Аксесоари за украса, формата е по -скъпа

Понякога причината, поради която тоалетът ви изглежда прост и обикновен, е, че не използвате умно аксесоарите, за да го украсите, а добавянето на разумен и подходящ брой аксесоари ще направи външния вид по -скъп.

Например, всички бели дрехи се използват в този набор от колокации, така че картината наистина ще се почувства много по -плоска. Можете да използвате отпечатан копринен шал на врата, за да запълните голяма площ.

Добавянето на аксесоари все още е много необходимо, но това не е абсолютно, особено когато дизайнът на вашето облекло е изискан и изискан, аксесоарите със същите характеристики са малко тромави. Обикновено се препоръчва жените да приемат подходящи и подходящи аксесоари, за да помогнат, когато използват едноцветни дрехи за съвпадение.

Например, чиста черна форма може да бъде визуално озарена с принтирани торбички или допълнена с някои уникални обеци.

04

Колкото по -деликатна е материята, толкова по -скъпа е

Дали даден вид е благороден или не, също е тясно свързано с тъканта на облеклото. Евтината текстура винаги ще понижи степента на облеклото. Изисканите материи все повече показват благородството на формата.

Подобно на тази пола, тя има очертания на дантелена текстура, създаваща малко мечтателност и ще направи формата по -разпознаваема.

Без значение какви дрехи носят жените на средна възраст, те могат да запомнят горните четири благородни идеи, за да направят вашите тоалети по-атмосферни, по-привлекателни и по-изискани.

Изборът на тъкани може да използва някои леки и луксозни видове, като този кадифен материал, той се чувства гладък и ще има малко блясък във формата. Въпреки че цветовете не са с твърде висок профил, създадените тоалети често са много индивидуални и много привличат вниманието.Read more at: https://www.formaldressuk.com/collections/blue-prom-dresses | https://www.formaldressuk.com/



Тагове:   FASHION,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hopkinsd
Категория: Лични дневници
Прочетен: 68275
Постинги: 102
Коментари: 3
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930